Het zijn de kleine dingen die tellen in een hotel. Om je gasten van een onbezorgd verblijf te laten genieten, wil je hen op hun kleinste wenken bedienen.

Met Group-f kies je voor:

  • Gastvrijheid, kwaliteit en beleving
  • Betrouwbare en flexibele aanpak
  • Grondig opgeleide medewerkers
  • Open en eerlijke communicatie met vast aanspreekpunt
  • Jarenlange ervaring
Hero Hotel consumables
Hotel consumables

Schoonmaak hotel: kleine dingen maken groot verschil

Een welkomstgeschenk op bed, een volle minibar, voldoende doucheproducten… Het zijn de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken in de beleving van je gasten. Onze gedreven medewerkers zorgen met een glimlach voor het aanvullen van sanitaire consumables.

Met Group-f kies je voor resultaat, maar ook voor een heldere en open communicatie. Wij zorgen niet alleen voor je gasten, maar willen ook jouw zorgen ontnemen. Zo kan jij je focussen op je core business.

Ervaringen van klanten

Lees hier welke hotels en andere bedrijven we tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Hotel consumables

Wat kost schoonmaak in hotel?

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibele houding hebben we een oplossing die aansluit bij jouw situatie en budget. Zo kunnen we onze dienstverlening uitbreiden met extra hoteldiensten zoals stewarding, groenonderhoud en ramen wassen.

Hotel Services: andere hoteldiensten

Hotelschoonmaak

Wij zorgen voor kraaknette kamers en gemeenschappelijke ruimtes zoals de receptie, het restaurant en de traphallen. Zo zullen je gasten zich gegarandeerd thuis voelen.

Verversen van linnen

Verse lakens en perfect opgemaakte bedden dragen bij tot de ultieme hotelbeleving en zorgt voor tevreden gasten.

Duurzaamheid & ecologie

Bij Group-f kiezen we bewust voor duurzame oplossingen, ecologische schoonmaakproducten en leggen we de focus op de tevredenheid van onze klanten en medewerkers.