Met Group-f dragen we graag ons steentje bij om de wereld een beetje duurzamer te maken. Daarom zoeken we elke dag naar mogelijkheden om ons in te zetten voor mens, maatschappij en milieu. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten bij de hotelschoonmaak en we investeren in digitale facturatie en planning.

Hero Duurzaamheid & ecologie

Ecologische schoonmaakproducten en digitalisering

Duurzaamheid & ecologie

In onze keuze voor producten en middelen staat het milieu voorop. Enkele voorbeelden:

  • We werken met de biologisch afbreekbare Pur-Eco producten
  • Onze leveranciers leveren producten in bulk
  • We digitaliseren onze diensten: digitale facturatie en online planningstool

Opleiding personeel

Duurzaamheid & ecologie

In onze visie verdient iedereen een eerlijke kans. Daarom investeren we sterk in de opleiding van personeel. Onze medewerkers dragen onze kernwaarden gastvrijheid en beleving uit en zijn ons belangrijkste kapitaal om tot een succesvolle dienstverlening te komen. Tevreden medewerkers leveren niet alleen betere prestaties maar stralen dit plezier ook uit naar onze klanten en hun gasten.

Maatschappelijk betrokken

Group-f vervult een maatschappelijke rol. Daarom zetten we mee onze schouders onder fantastische acties zoals het Antwerp Diner (preventie van HIV en AIDS) en YOUCA.

Interesse in hotelschoonmaak? Vraag offerte

Op basis van een persoonlijk gesprek werken we een pakket op maat uit dat past bij jouw behoeften en wensen. Indien gewenst vullen we onze diensten aan met extra services zoals stewarding, ramenwas, gevelreiniging of groenvoorziening.